Totalul afișărilor de pagină

Useful information for U.K immigrants

vineri, 6 iulie 2012

Ochii



Ochii. Unii oameni au ochii larg deschisi si te privesc cu atata sinceritate de parca te invita sa le citesti sufletul. Dar oamenii astia sunt rari, sunt niste spirite libere, increzatoare, carora nu le pasa ca sentimentelor lor sunt oglindite de ochi.
Unii oameni au ochii umbriti de incruntarile fruntii de parca ar vrea sa respinga orice tentativa de a-i aborda. Ei n-au chef de vorba, nu vor sa fie subestimati, nu vor sa li se observe vulnerabilitatea.
Altii au ochii senini, aproape ca zambesc cu ei, semn ca se gandesc la ceva dragut. Starea lor de spirit e animata de amintiri frumoase.
Putini sunt cei care au privirea neutra si nu exprima nimic prin ochii lor. Poate asa s-au nascut sau poate e doar o performanta pe care au dobandit-o dealungul timpului, o abilitate prin care nu se lasa cititi si prin care se protejeaza de analiza celorlalti.

Imi plac ochii. Ochii mari, ochii mici, ochii creionati, ochii sclipitori, ochii puri care-si tradeaza stapanul. Da, ochii tradeaza. Tradeaza nesiguranta. Ochii sfideaza. Cum bine se spune, ochii sunt oglinda sufletului. 
Ochii au si ei etapele lor. Sunt inocenti, curiosi, naivi,atenti, seducatori ,iubitori, intelepti, severi, primejdiosi, indurerati, resemnati. 
Be thankfull for your eyes..

2 comentarii:

  1. mai e si categoria ochi scormonitori. uneori am o strangere de inima dimineata, cand din oglinda vad o privire gen "si tu cine dracu mai esti?...". de aia prefer sa port ochelari de soare, chiar si cand sunt nori, altfel, cine stie, iese cu bataie...

    RăspundețiȘtergere