Totalul afișărilor de pagină

Useful information for U.K immigrants

luni, 28 noiembrie 2011

Cand iti place un om...


Cand iti place un om cu adevarat, nu mai tii cont de ambalajul lui. Esti prea fascinat de misterul fiintei sale si prea curios sa-i cunosti sinele interior, incat sa mai analizezi si detaliile de la suprafata. Vrei doar sa stii cat de surprinzator poate fi spiritul sau si infinitul mintii sale. Abia astepti sa vorbiti, sa ii conturezi portretul emotional analizandu-i gesturile, cuvintele,intonatia, expresia fetei. Te uiti la omul din fata ta si un mic semn de nesiguranta sau timiditate se transforma in calitate in ochii tai. Defectele fizice incep sa prinda rafinament, iar banalitatea imbracamintei se transforma in decenta, simplitate si bun gust. In inima ta, vei gasi multe motive pentru ca omul din fata ta sa capete unicitate si calitati de proportii incomparabile.
Cand admiri omul din fata ta, adori sa stai in preajma lui, sa il auzi vorbind, sa ii afli visele, temerile, pasiunile.Detaliile vietii lui ti se par demne de o poveste. Mintea lui devine un univers inepuizabil de idei in care te poti plimba si tu.
Cand iti place un om cu adevarat, il infrumusetezi cum vrei tu si ii admiri trasaturi pe care altii nici macar nu le-ar observa. In sinea ta tu stii de ce il iubesti si nu iti pasa de ce crede lumea, sau cel putin asa ar trebui...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu