Totalul afișărilor de pagină

Useful information for U.K immigrants

luni, 8 august 2011

Holocaustul animalelor

Un alt documentar de recomandat este Earthlings.Nu stiu cati vor rezista sa il vada pana la capat.
http://www.ecomagazin.ro/video-cruzimea-oamenilor-fata-de-animale-earthlings/

Earthlings, in traducere Pamantenii, este un documentar de lung metraj desprecruzimea oamenilor fata de animale, despre dependenta absoluta a umanitatii fata de animale ( pentru companie, mancare, … all – imbracaminte, si cercetare stiintifica) dar ilustreaza in acelasi timp totala nostra lipsa de respect pentru asa zisii “furnizori ne-umani”. Filmul este povestit de catre Joaquin Phoenix (GLADIATORUL), nominalizat la premiile Oscar, iar coloana sonora este asigurata de catre Moby, artistul castigator al discului de platina.

Urmarind modul in care isi desfasoara existenta animalele crescute in ferme si privind la destinul lor am descoperit cat de insensibil,rece si indiferent este omul.Le considera si se poarta cu ele ca niste obiecte uitand ca macar ar trebui recompensate cu o viata si o moarte mai blanda din moment ce au avut soarta cruda de a ne fi hrana. Avand la cunostiinta temerile prin care trec ele si suferinta in care le surprinde moartea, am stat juma' de ceas si m-am uitat la puiul din farfurie ,caruia ,desi va suna ironic, ii dedic acest articol in semn de respect ca m-a hranit.Tu te-ai gandit vreodata la cel din farfurie?Daca avea suflet?Daca sufletul lui statea la masa cu tine si te privea??brrrr! Sunt doar niste intrebari care poate v-au venit si voua in minte intr-o zi …sau nu! Stiu insa ca oamenii nu se lasa impresionati pentru ca nu vor sa renunte la hrana consistenta si ii inteleg,motiv pentru care nu cer nimanui ceva ce poate n-ar putea face, ci doresc sa atrag atentia la suferinta pe care o duc animalele inainte sa ne satisfaca cu gustul lor dulce.
Poate ar trebui sa stiti ca in spatele mezelurilor frumos ambalate din magazine sta abatorul ,un adevarat holocaust al animalelor venite din acele lagare numite ferme.Poate ar trebui sa stiti ca in acest caz Hitler e in fiecare dintre noi. :|

Daca lumea nu vrea sa se schimbe, atunci macar sa asigure un sfarsit rapid si nedureros acelor fiinte de pe urma carora se profita uitand ca si ele simt durerea la fel ca si noi.

Nu dau multe detalii despre cruzimea din film, cel mai bine e sa-l vizionati singuri,dar vazand atata cruzime din partea omului si atata sange rece pot spune cu parere de rau ca nu m-ar durea sa vad cum un animal raneste un om care i-a provocat teama si durere.Singurele diferente ar fi infatisarea si rationalitatea,in rest si omul si animalul simt durerea,plang si isi doresc sa traiasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu